Een vergelijkingsgids voor het kopen van koptelefoons met een microfoon

Als het op koptelefoons aankomt, is comfort een van de eerste dingen waar je aan moet denken. Veel mensen kopen gewoon de goedkoopste koptelefoon die ze kunnen vinden om geld te besparen, of gebruiken gewoon de koptelefoon die bij hun specifieke apparaat is geleverd. Het probleem is dat er veel problemen zijn met ongemakkelijke hoofdtelefoons, variƫrend van gehoorverlies tot hoofdpijn.

In wezen zijn er 5 verschillende soorten koptelefoons. Sommige van deze hoofdtelefoons worden geleverd met een microfoon, andere niet. Als u uw hoofdtelefoon gebruikt voor spraakopname of voor uw telefoon, moet u op zoek naar een hoofdtelefoon met een aangesloten microfoon. Naast de microfoon zijn de volgende soorten hoofdtelefoons die u waarschijnlijk zult aantreffen: oordopjes, in-ear-canal, kanaaldopjes, lichtgewicht en full-size hoofdtelefoons. Het volgende zal u helpen de voor- en nadelen van elk type te begrijpen.

Oordopjes. Oordopjes zijn de kleinste op de markt en passen zacht in het oor. Dit zijn gewoonlijk de soorten hoofdtelefoons met of zonder microfoon die bij uw apparatuur worden geleverd. Wat de geluidskwaliteit betreft, worden oordopjes niet beschouwd als de mack daddy van de koptelefoonwereld, maar ze zijn extreem draagbaar, gemakkelijk te bevestigen en zullen redelijk goed werken. Ze blokkeren echter niet veel extern geluid en als ze met een microfoon worden geleverd, is deze meestal onhandig in het gebruik. De meeste consumenten beoordelen oordopjes als de meest oncomfortabele hoofdtelefoon die momenteel op de markt wordt verkocht. Bij langdurig gebruik zijn ze vaak moeilijk in de oren te houden.

In-ear kanaal. In de gehoorgang zijn hoofdtelefoons, zoals de naam al doet vermoeden, ontworpen om goed in de gehoorgang te passen. Een van de voordelen van hoofdtelefoons in de gehoorgang is dat ze klein en gemakkelijk draagbaar zijn, en aangezien ze in de gehoorgang passen, helpen ze om geluid van buitenaf en afleiding te verminderen. Dit maakt ze een redelijk eerlijke keuze als je op zoek bent naar een Koptelefoon.eu met microfoon. De geluidskwaliteit van in de gehoorgang varieert sterk van merk tot merk, maar ze worden zeker beschouwd als een stapje hoger dan oordopjes. Wat betreft de prijs, in gehoorgang-koptelefoons met een microfoon kost het normaal gesproken ongeveer $ 20 – $ 20 dollar meer dan oordopjes volgens Consumer Reports. Deze koptelefoon veroorzaakt bij sommige mensen hoofdpijn en kan oncomfortabel zijn, oorsuizen en oorpijn veroorzaken bij langdurig gebruik.

Kanaalknoppen. Kanaaldopjes zijn een combinatie van oordopjes en in-ear hoofdtelefoons. Het duidelijke verschil is dat hoewel ze in de oren passen, ze zijn gemaakt met een zachte, gedempte punt die zachtjes in de gehoorgang past. Als het gaat om kleine, draagbare hoofdtelefoons, zijn ze de beste. Ze kosten normaal gesproken hetzelfde als in gehoorgang-koptelefoons. Veel modellen worden ook geleverd met externe inline-microfoons die hun functionaliteit helpen verbeteren.

Lichtgewicht koptelefoon: Lichtgewicht koptelefoons met een microfoon (of zonder) zijn ook redelijk geprijsd. Het grootste verschil met de lichtgewicht hoofdtelefoons is dat ze zijn ontworpen om over het hoofd te passen en de ooropeningen te bedekken. Sommige hebben demping waar ze over de oren rusten. Andere lichtgewicht hoofdtelefoons met microfoons worden ook geleverd met een oortelefoon over het hoofd en een microfoon die is bevestigd en rond de mond zit. Ze kunnen ook een oorclip en een mondclip voor de microfoon hebben. Lichtgewicht oortelefoons zijn niet zo compact als de hierboven genoemde modellen, maar produceren geweldig geluid, zijn comfortabel en zijn niet duur.

Koptelefoon van volledige grootte: als u de meest comfortabele hoofdtelefoon van de hoogste kwaliteit met een microfoon op de markt nodig hebt, moet u op zoek naar een hoofdtelefoon van volledige grootte. Ze zitten over het hoofd, blokkeren al het externe geluid en komen met en zonder microfoons. Bij langdurig gebruik zijn ze verreweg het meest comfortabel, terwijl ze wel meer kosten dan de andere typen. In recente consumentenrapporten werd de maat hoofdtelefoon gemeten om de hoogste geluidskwaliteit te bieden in vergelijking met andere soorten hoofdtelefoons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.